Halloween macaron recept

Halloween macaron recept Közeleg a halloween, ebből a buliból a macaronok sem maradhatnak ki! Egy kis fantázia kell csupán, illetve az interneten sok-sok ötlet van ezzel kapcsolatban, egyet én is kipróbáltam, jó kis móka volt! Halloween “töklámpásokat” gyártottam, a macaron íze narancsos-csokis lett. A töltelék receptje nagyon egyszerű.

Narancsos-csokis töltelék hozzávalók:

  • 190 g keserű csoki
  • 190 g tejszín 30 %-os
  • narancs aroma

Forraljuk fel a tejszínt, majd adjuk hozzá a csokit. Elkeverés után ki kell hűteni. Ezután tegyünk bele pár csepp narancs aromát ízlés szerint. Mehet a hűtőbe pár órára. A házi macaron recept alapján lehet kísérletezni a macaronnal, ha viszont profi francia macaront szeretnél készíteni, hamarosan indul a tanfolyamunk! Erről természetesen több információ lesz, amint készen lesz a honlapunk és a webshop. Ha addig nem tudsz várni, nyugodtan keress fel minket ezzel kapcsolatban, szívesen válaszolunk! Ha kisült a macaron, töltsük meg őket a krémmel. Ehhez is jó habzsákot használni, mert attól lesz szép a krém eloszlása a macaronban. A dekoráláshoz ételfesték tollat használtam, illetve alkohollal kevert poralapú színezéket, utóbbit ecsettel vittem fel a macaronra. Kellemes időtöltést a halloween-i macaron sütéshez!

Tipp: A képen látható macaront a profi macaron recept alapján készítettem, amit az online macaron sütés tanfolyamokon sajátíthatsz el.

Halloween macaron recept

Pin It on Pinterest