Vevő vélemények

Régóta terveztem már, hogy megpróbálok végre Macaront sütni, ezért elhatároztam, hogy profi segítséget keresek 🙂 Így találtam és némi kis “hátsó fuvallattal” a Macaron-sziget blog írójának Georginának az online oktatására. Először, mint szerintem mindenki szkeptikus voltam, hogy lehet megtanítani egy tényleg abszolút kezdőt tökéletes macaront sütni skype-on, és mi van ha nem sikerül illetve nem olyan lesz – és ezért még pénzt is adok – de azt kell mondanom minden percet és pénzt megért, sőt biztos veszek még Georginától alapanyagokat is.

Előre leegyeztettük miket vegyek hozzá és mit és hogyan készítsek elő. A legnagyobb türelemmel volt felém (és higgyétek el, kellett) és az egész oktatás/sütés (kb.2 – 2,5 óra) kötetlenül, kellemes hangulatban, sőt néha szemet könnyező nevetések között zajlott. A több mint 2 óra alatt Georgina beavatott a macaron sütés fortélyaiba és egy különleges receptet is tanulhattam, mellyel  a tökéletes macaront is elő tudom már állítani, mellesleg megkaptam ebook-ba a receptet 🙂 A macaron eszméletlen lett az egész családnak ízlett én pedig elég hatalmas előrelépést tettem a kezdő hobbicukrásszá válás felé.

Teljes szívből ajánlani tudom Georginát és az online oktatását! Egy igazán kellemes és mókás együtt sütés volt! Köszönöm még egyszer! 🙂

Sütő Ádám

Kedves Georgina,

Nagyon-nagyon örülök, és nagyon-nagyon köszönöm Neked, hogy végre hosszú keresgélés után hozzájuthattam egy tökéletes francia macaron recepthez! Párizs szívem csücske, visszatérő vendégek vagyunk ott a családommal, imádjuk az ottani miliőt. Több évvel ezelőtt ott kóstoltuk meg először a macaront. Azóta kedvencem.  Nagyon sok receptet kipróbáltam, kerestem-kutattam, de soha nem tudtam olyan sütit előállítani, amilyet ott ettünk. …és most sikerült az e-bookodnak köszönhetően! Amikor megkóstoltuk visszaidéződött még a párizsi hangulat is.

Egyszerűen számomra tökéletes a recepted! Soha nem találkoztam még ennyire, minden részletére kiterjedő leírással. Tényleg elmondható, hogy minden benne foglaltatik,  amit tudni kell, ahhoz, hogy tökéletes macaron sikeredjen. A fázisfotók is nagyon sokat segítettek.

Már egy ideje figyelemmel kísérem tevékenységedet, amihez csak gratulálni tudok. Macaronjaid kifinomult ízlést, kreativitást, egyediséget is tükröznek, …és teljesen érezhető e foglalatossághoz fűződő elhivatottságod.

Nagyon jó az e-book. Nagy ötlet. Én úgy voltam vele, megvásárolom, mert már a weboldaladon is sok hasznos, összeszedett információ van, így gondoltam, hogy a fizetős ennél még részletesebb lesz, és nem csalatkoztam. Mindenki tudja, aki macaron készítéssel próbálkozott, hogy nem egy egyszerű történet, de az e-book jól értelmezhető vezetőnek bizonyult, mellesleg még mutatós is.

Izgatottan várom további bejegyzéseidet, receptjeidet, és kívánom, hogy nagyon sikeres legyél!

Vaczó Andrea

Sziasztok.

Élveztem a Skype-os macaron sütést. Végre sikerült mindent megértenem, teljesítenem videó híváson keresztül. Kedves és szimpatikus volt az oktató is. Nekem megérte, eddig sokat pazaroltam, mert egyszerűen nem sikerültek a makik. Azt hiszem ennek most vége! 🙂

Még egyszer köszönöm!

Varga Rita

A Macaron-sziget megalakulásától követem az oldalt, és nagyon megörültem annak, hogy elkészült a macaron elkészítésének ebookja. Korábban nem sikerültek olyan jól a macaronjaim, ezért is vásároltam meg.

Ezzel a recepttel egyből sikerült minden. Érthetően, részletesen le van írva.

És ami a legjobb az egészben, hogy olyantól tanulhattam meg, aki Franciaországban tanulta a macaron készítés fortélyait!

Nagyon örülök, hogy megvásároltam az ebookot, és csak ajánlani tudom mindenkinek!

K. Barbara

Nagyon jó a mandulaliszt minősége, ránézésre látszik, mennyivel finomabbra van őrölve, mint amit eddig szoktam venni. Az íze is finom, és az ára is jó, úgyhogy biztosan ilyet veszek legközelebb is!

Sali Réka

A múlt héten rendeltem a Macaron-sziget webshopjából. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, 2 nap alatt megérkezett a csomag. Kipróbáltam a mandulalisztet… nagyon jó minőségű. Köszönöm szépen!

Kovácsné Tibola Márta

Köszönöm szépen a termékeket, minden épségben és időben megérkezett és a rendelés leadása is könnyen ment.
Anyukámtól hallottam a macaronokról, mesélte, hogy megpróbálná, így kaptam a lehetőségen és rendeltem neki egy kezdőcsomagot és egy ebook-ot, aminek nagyon örült és én is, mert így könnyedén betudtam mindent szerezni, ami az elindulásban nagy segítség.

Köszönettel,

Róbert

Online macaron sütő tanfolyamok

Hogyan készítsd el az első macaronod, cukrász tudás nélkül?

  • 5 gyakorlati tipp, amivel biztosra mehetsz + 1! Azonnal ki is próbálhatod, iratkozz fel!

Hogyan készítsd el az első macaronod, cukrász tudás nélkül?

  • 5 gyakorlati tipp, amivel biztosra mehetsz + 1! Azonnal ki is próbálhatod, iratkozz fel!

Pin It on Pinterest