fbpx

After Eight macaron

After Eight, ez biztosan egy megosztó íz, én régen nem szerettem ezt a csokit, ma már egy csomót meg tudok enni belőle egyszerre!

Csoki-mentol krém:

  • 100 g étcsoki
  • 100 g tejszín
  • 3 pár csepp mentás aroma

A krémet így készítettem:

Felforraltam a tejszínt, felolvasztottam benne a csokit. Amikor lehűlt, hozzáadtam pár csepp menta aromát.
Jól elkeverve, és a habzsák segítségével megtöltöttem a macaronokat a krémmel. Ajándékba szántam ezeket a macaronokat, és a fekete macarontartó dobozba csomagoltam őket, ez látszik a képen is.

Színezőként a zöld színezőt használtam, de lehet sötétebb a macaron színe, ha egy picit több port teszel bele a tésztába.

A képen látható macaronok most is a „Mi a tökéletes macaron titka? Macaron & 10 krém recept” c. ebook alapján sültek.

Ha szívesen tanulnál videón macaront sütni, tudj meg többet a Macaron Mester kurzusról!

 

Pin It on Pinterest