Macaron tanfolyam II. – Online bemutató

Online macaron tanfolyam

Skype-on keresztül tanítalak meg a macaron sütésére.

Miért Skype-on?

Mert Franciaárszágban élek, így ez a megoldás a kézenfekvő. Többen tanultak már Skype-on tőlem macaront sütni, ehhez a legjobb eszközöket és technikát használom, mikrofon és külön kamera áll a rendelkezésemre, hogy egyik lépésről se maradj le.

Hogyan zajlik ez a tanfolyam?

Miután időpontot foglaltál, kapsz egy e-mailt amiben mindent részletesen leírok neked, amit a macaron sütéséről tudni kell. Így már lesz egy alapod, hogy miből áll pontosan a macaron elkészítése. Milyen eszközökre lesz szükség.

Amikor eljön a tanfolyam időpontja, bemutatom élőben, hogy hogyan sütök meg egyszerre minimum 3-tál macaront kb. egy/másfél óra alatt. Ez mérettől függően kb. 30 db macaront jelent. (Eközben magyarázok is neked, így tovább tart mintha egyedül sütnék, egyébként ha nem sietem el a dolgokat kb 1 óra alatt szoktam itthon végezni 60 db macaron elkészítésével.)

Be is töltök egy a macaront, és egy alap díszítést is bemutatok neked. Innentől kezdeve pedig csak rajtad áll, hogy mennyi macaront fogsz sütni a konyhádban!

Pénzvisszafizetési garancia

Ehhez a tanfolyamhoz PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA jár, ami azt jelenti, hogy ha valamelyik általam készített macaron nem sikerül, tehát pl. berepedezik a teteje, vagy nem lesz talpa, illetve bármilyen mutáció jelenik meg rajta, azonnal visszautalom a pénzed!

Így nincs kockázat a te oldaladról, úgyhogy gyere és tarts velem, süss te is macaront otthon!

Kinek ajánlom ezt a tanfolyamot?

Kezdőknek és haladóknak egyaránt, ugyanis ez egy bemutató, amiből elleshetsz minden trükköt, ezenfelül részletesen megtanítok minden fogást a tökéletes macaron sütéshez. Ehhez nem kell konyhatündérnek lenned! Úgyhogy kezdők is nyugodtan vágjanak bele. Ha pedig haladó vagy, csak épp a megfelelő technika nincs a birtokodban, akkor pedig ezért lesz különösen hasznos számodra ez a tanfolyam.

Ajándék

És egy meglepetés: ajándékba megkapod az ebook-ot, hogy bármikor könnyen felfrissítsd a macaron elkészítését + (Ára 9.990,- Ft, de ehhez a tanfolyamhoz ingyen megkapod) + ha megrendeled, tagja lehetsz egy titkos facebook csoportnak is, ami csak a Skype tanfolyamon résztvevőknek szól, ott is kapsz további íz recepteket, dekorálási ötleteket!

Várlak szeretettel, találkozzunk Skype-on!

A tanfolyam ára

A tanfolyam ára: 30.000,-ft.

Az eredeti francia hozzávalókat és eszközöket pedig a webshopban találod meg!

Érdekel az online macaron tanfolyam? Kérdésed van? Ne várj vele, nyugodtan tedd fel most!

10 + 12 =

Pin It on Pinterest