Macaron tanfolyam III. – Online bemutató és próbasütés

Online macaron tanfolyam

Ez a tanfolyam a Macaron tanfolyam II. – Online bemutató macaron sütő tanfolyamra épül, ugyan azt foglalaja magában plusz, miután bemutattam neked a macaron sütést, te is azonnal kipróbálod a konyhádban.

Gondolj bele, micsoda előny az, hogy egyből a saját konyhádban sütsz, és nem egy átlagos tanfolyamon veszel részt, ahol ha vége van, szélnek is eresztenek.

Végigkísérem a sütésed, tehát segítek neked ha valahol elakadnál. Ennek előnye, hogy egyből kipróbálhatod a megszerzett tudást, így ha valami mégsem úgy sikerül, mint ahogyan a nagy könyben meg van írva, azonnal tudjuk orvosolni a problémát.

Időtartalma kb 3 óra.

Pénzvisszafizetési garancia

A pénzvisszafizetési garancia itt is érvényes. Ami azt jelenti, hogy ha valamelyik általam megsütött macaron nem sikerül, tehát pl. berepedezik a teteje, vagy nem lesz talpa, illetve bármilyen mutáció jelenik meg rajta, azonnal visszautalom a pénzed!

Kinek ajánlom ezt a tanfolyamot?

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánlom, aki úgy érzi biztosabb, ha végigkísérem a macaron sütését, így a jövőben könnyedén ki tudja javítani az esetleges hibákat. Illetve azoknak, akiknek valamilyen komolyabb céljuk van a macaronnal, például vásáron vagy cukrászdában árusítás.

A tanfolyam ára

A tanfolyam ára: 24.900,-ft.

Ajándék

Ezen felül: ajándékba megkapod az e-bookot, hogy bármikor könnyen felfrissítsd a macaron elkészítését. (Ára 6990 ft, de ehhez a tanfolyamhoz ingyen megkapod) + tagja lehetsz egy titkos facebook csoportnak is, ami csak a Skype tanfolyamon résztvevőknek szól, ott is kapsz további íz recepteket, dekorálási ötleteket!

Az eredeti francia hozzávalókat és eszközöket pedig a webshopban találod meg!

Érdekel az online macaron tanfolyam? Kérdésed van? Ne várj vele, nyugodtan tedd fel most!

6 + 5 =

Pin It on Pinterest